Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на свещи на 166 2.0T.S.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на свещи на 166 2.0T.S.

Днес смених свещите след дълго търсене и безбожни цени от сорта на 600лв По долу приложената снимка ще разберете колко пари съм дал за 8 сещо и един кабел който ми прецакаха когато сменях вариатора. Веднага предполагам ще има въпроси от сорта ама тя с тези свещи пали ли, върви ли вобще и такива работи след като трябва да се сложат само NGK. Да върви доста добре, преди имаше леко зачудване дали да върви или не между предавките което не беше от центровка и това да кажа, а сега си личи на 100% че е било от свещите. Ако имате допълнителни въпроси сега вече мога да ви отговарям, но мисля че отговорих вече
    Alfa Romeo 166 2.0T.Spark 99'
    Peugeot 308 1.6HDI 07'
    Ford Transit 2.5D 99'

Фактурата
    Peugeot 308 1.6HDI 07'
    Ford Transit 2.5D 99'

Comment

Каква марка са свещите?
      Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от Venci
        Каква марка са свещите?
        Това забравих да спонема: BOSH после ще кача и снимка на котииката
        Peugeot 308 1.6HDI 07'
        Ford Transit 2.5D 99'

Comment

Звучи много добре, кажи повече инфо за свещите!
          sigpic
          Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
          Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
          Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

.У..Й....

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ем така се получава, когато човек не чете
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Това е снимката която обещах от кутииките на свещите. От свещи определено не разбирам много там каквото гледали някакви топлинни честоти или каквото е там, но предполагам че ако някой го интересува ще се ориентира и по кутииката. От едната страна на снимката са едните свещи една под друга от другата страна по същия начин са другите свещи. Надявам се да съм бил полезен
                Peugeot 308 1.6HDI 07'
                Ford Transit 2.5D 99'

Comment

Колега само не разбрах какво е странното, че се е оправила работата на двигателя с нови свещи Бош. На един куп хорла съм сложил такива и свещите определон си работят. С тази разлика, че са обикновени свещи с меден централен електрод и нямат такъв голям пробег като NGK или Denso примерно, което не е фатално ако се подменят редовно.
                  Alfa Romeo 146 1.6TS '97
                  За мерси, не ме търси!

Comment

Първоначално публикувано от Viktor_
                    Колега само не разбрах какво е странното, че се е оправила работата на двигателя с нови свещи Бош. На един куп хорла съм сложил такива и свещите определон си работят. С тази разлика, че са обикновени свещи с меден централен електрод и нямат такъв голям пробег като NGK или Denso примерно, което не е фатално ако се подменят редовно.

Имаше момент в който не дърпаше колата при превключване на предавки, по нагоре съм го написал. Чудно ми е защото по Ауто Дата дава да се слагат само NGK.
                    Peugeot 308 1.6HDI 07'
                    Ford Transit 2.5D 99'

Comment

Ауто дата не е единствената техническа литература. От почти всичко производители на свещи има аналози за алфовите свещи за TS мотора. В тоя ред на мисли може да си купиш и Беру/Шампион/Денсо... на различна цена и качество.
                      Alfa Romeo 146 1.6TS '97
                      За мерси, не ме търси!

Comment

Първоначално публикувано от Viktor_
                        Ауто дата не е единствената техническа литература. От почти всичко производители на свещи има аналози за алфовите свещи за TS мотора. В тоя ред на мисли може да си купиш и Беру/Шампион/Денсо... на различна цена и качество.
                        Да прав си не е единствената литерату, но и аз не го твърдя Обаче човек се учи докато е жив.
                        Peugeot 308 1.6HDI 07'
                        Ford Transit 2.5D 99'

Comment

Първоначално публикувано от anton_minov
                          Това е снимката която обещах от кутииките на свещите. От свещи определено не разбирам много там каквото гледали някакви топлинни честоти или каквото е там, но предполагам че ако някой го интересува ще се ориентира и по кутииката. От едната страна на снимката са едните свещи една под друга от другата страна по същия начин са другите свещи. Надявам се да съм бил полезен
                          за свещите и аз преди около 2 месеца сложих такива бразилски и вече около 2 км нямат проблем ,преди имах ngk и имах проблеми с газовото но след обиколка и цени подобни на твоите си казах че с моето каране 350 лв за свещи са много и скочих на bosch .

Comment

Working...
                          X